De salon

Voor een goede en vooral snelle kapper in Stadskanaal moet u echt eens bij onze knipsalon langsgaan. Al sinds 1932 kunt u bij ons terecht!

Terug in de tijd?

Wij zijn de gezelligste kapper van Stadskanaal en bij het openen van de deur wordt u al begroet door een prachtig klinkende antieke bel. U waant zich ook echt een halve- of een hele eeuw terug. U ziet het al aan de prachtige oude potkachel als u binnenkomt.

Gezelligheid voorop

"Bij Knibbe is het altijd gezellig," wordt vaak gezegd. Er staat niet alleen koffie klaar voor iedereen, er is ook altijd iets leuks te lezen of te bekijken. Er liggen bijvoorbeeld allemaal prachtige fotoboeken van het Stadskanaal over vroeger. Ook het bekijken van het interieur is beslist de moeite waard. Zo hebben we geen 'gewone' kaptafels maar een prachtige antieke kapperstafel. Alle snuisterijen die u hier op vindt zijn ook allemaal antiek!

Moderne kapster en een goed kapsel

Gelukkig wordt u bij ons geknipt door een moderne en ervaren kapster. U hoeft dus beslist niet bang te zijn voor een antiek kapsel! Het is bij ons altijd ontzettend gezellig; de tafel waar men soms even moet wachten lijkt wel een ouderwetse stamtafel en de klanten zijn dan ook altijd wel in voor een leuk babbeltje. Ook als het erg warm is kunt u gerust even langskomen; er staat een airco om u lekker koel te houden!

Wij hanteren bijzonder lage tarieven! Deze staan bij het onderdeel tarieven genoemd.